Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενα- 0,00€
Cart (0)
0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Contrast

Contrast

(38)

Εδώ θα βρείτε παιδικά ρούχα κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια, της μάρκας Contrast. Πρόκειται για μια βουλγαρική μάρκα, της οποίας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα για παιδιά θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Crazy Kids.

Η Contrast ξεκίνησε το 2003, παράγοντας μπουτίκ παιδικά ρούχα. Μόλις τρία χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμα της μάρκας, οι δραστηριότητές τους ξεπερνούν τη Βουλγαρία και είναι επί του παρόντος μια δημοφιλής μάρκα παιδικών ενδυμάτων σχεδιασμένη τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια στην Ευρώπη.

Τα μοντέλα παιδικών ρούχων Contrast είναι μοντέρνα και επίκαιρα, συνδυάζοντας εποχιακές τάσεις και υλικά υψηλής ποιότητας. Τα ρούχα είναι άνετα για να μπορούν τα παιδιά να κινούνται και να παίζουν ελεύθερα.

Ο κύριος στόχος του Contrast είναι η ευτυχία των παιδιών. Εμπιστευτείτε τους Βούλγαρους κατασκευαστές και επιλέξτε παιδικά ρούχα Contrast για την κόρη ή τον γιο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Crazy Kids!

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal

In order to improve your experience on the site, we use cookies. By using our site and going forward, you agree to our cookie policy. We do not store personal data in them! Learn more

I agree
go top