Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενα- 0,00€
Cart (0)
0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie

(26)

Η Doudou et Compagnie είναι ένας γνωστός Γάλλος ηγέτης στην αγορά παιχνιδιών. Ιδρύθηκε το 1985 στο Παρίσι της Γαλλίας, η εταιρεία εξακολουθεί να είναι μια πολύ γνωστή μάρκα που προσφέρει ποιότητα, καινοτομία και μαγική εμφάνιση στα μαλακά παιχνίδια της. Κάθε ένα έχει ένα ξεχωριστό σχέδιο που δημιουργήθηκε από δημιουργικούς σχεδιαστές και ράφτες. Ο απίστευτος συνδυασμός ποιοτικών υλικών, μοντέρνων σχημάτων και υφασμάτων και ακριβείας ραφής, ικανοποιούν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. Οι Doudou et Compagnie πιστεύουν ότι οι νέοι εκτιμούν τα παιχνίδια που αντέχουν χρόνια αγκαλιάς, τεντώματος και επίμονου παιχνιδιού. Κάθε ένα από τα παιχνίδια συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο κουτί που αφήνει μια ανάμνηση ενός υπέροχου πρώτου δώρου, ακόμα και όταν το παιδί μεγαλώσει θα μπορεί να παίξει με το αγαπημένο του παιχνίδι.

Οι δημιουργοί της σειράς Les Bisous δημιούργησαν παιχνίδια με μοναδικό στυλ, οι πωλήσεις των οποίων θα στηρίξουν τις δράσεις της ένωσης UNICEF και θα βελτιώσουν τη ζωή των μικρών. Οι πωλήσεις τους θα συμβάλουν στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος φροντίδας και προστασίας από ασθένειες, χρηματοδοτώντας εκστρατείες εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας και τη διανομή σκόνης μικροθρεπτικών συστατικών. 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal

In order to improve your experience on the site, we use cookies. By using our site and going forward, you agree to our cookie policy. We do not store personal data in them! Learn more

I agree
go top